Behandeling van ongewenste haargroei

Definitief ontharen Rotterdam bij overtollige haargroei die ongewenst is. Op sommige plekken groeien haartjes waar je dat niet wilt. Dagelijks scheren, waxen of harsen kost veel tijd en kan zorgen voor irritaties. Door een laserbehandeling te ondergaan kunnen deze haartjes, op welke plek dan ook, permanent verwijderd worden en hoeft het dus niet meer dagelijks bijgehouden te worden. Een laserbehandeling zal gebeuren in meerdere sessies waarin, zoals de naam al zegt, met een laser de haartjes worden verwijderd. De huid zal minder oneffenheden kennen na de behandelingen. Je kunt denken aan het verwijderen van haar in de schaamstreken of overtollig haar op je rug of benen. De lasers zijn er voor gemaakt om ook moeilijkere plekken te kunnen bereiken. 

Gezondere huid

Door definitief ontharen Rotterdam zorg je ook voor de gezondheid van je huid. Het scheren, harsen of waxen van je huid kan bultjes, oneffenheden of zelfs kleine wondjes veroorzaken. Na een langere tijd deze methodes te gebruiken beschadig je de huid blijvend en zal de huid moeilijker of zelfs helemaal niet zichzelf kunnen herstellen. Het gebruik van oudere, dagelijkse technieken is dus ongezond voor je huid. Bij het gebruiken van de lasertechnieken pak je de haartjes bij de haarzak aan en kunnen deze daarna dus niet meer groeien. Naast een vaak gewenst schoonheidseffect heeft dit dus ook effect op de gezondheid van de huid en de mogelijkheid tot wondjes en bultjes wordt uitgeschakeld door het wegvallen van scheren en dergelijke.

Nieuwste technieken

Definitief ontharen Rotterdam kan dus op een gezonde manier met maar een paar behandeling. Er bestaan ook verschillende technieken onder de laserontharing. Zo kan je op verschillende golflengtes je haartjes laten verwijderen. Je keuze bestaat uit alle golflengtes geschikt voor laserontharing en met de nieuwste technieken kunnen de haartjes beter en sneller verwijderd worden om zo efficiënt en effectief het gewenste resultaat te behalen. Deze nieuwste technieken zorgen voor een gezondere huid en het gewenste schoonheidseffect. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *