Je auto laten steamcleanen

 

Car detailing om je auto te laten steamcleanen. Het woord zegt het al, je auto laten schoonmaken middels het gebruik van stoom. Met de juiste apparatuur kan het exterieur en het interieur grondig schoongemaakt worden. Zelfs plekken die je normaal niet zo snel zou schoonmaken door de locatie ervan of de veronderstelling dat de viezigheid daar wel mee valt. Met behulp van steamcleaning ziet je auto er weer zo goed als nieuw uit. Het interieur verzorgen met stoom zorgt ervoor dat vlekken uit de lederen of stoffen bekleding gehaald kan worden en voor het exterieur komt de originele kleur beter naar voren en zal viezigheid met gemak verwijderd worden.

Verschillende mogelijkheden voor je auto

Car detailing bestaat uit verschillende onderdelen. Naast de mogelijkheden met auto detailing zoals het schoonmaken van het motorblok of het schoonmaken van de ramen is er ook een mogelijkheid om je auto te poetsen. Hierbij wordt water gebruikt en andere substanties die met een grote kracht worden aangebracht waardoor de auto als het ware gepolijst wordt en weer gaat glanzen. Er kan ook een laagje over de auto worden aangebracht genaamd steenslagfolie, deze zorgt ervoor dat er extra bescherming is voor de originele verf op de auto. Naast deze mogelijkheden kunnen ramen ook donkerder gemaakt worden waardoor er niet naar binnen gekeken kan worden.

Duurzame manier om je auto schoon te maken

Car detailing kan op verschillende manieren, maar vooral ook duurzaam. Door gebruik te maken van duurzame schoonmaakmiddelen die vooral biologisch afbreekbaar zijn en ook te letten op de hoeveelheid water die er wordt gebruikt is de impact op het klimaat en het milieu geminimaliseerd. Door het gebruik van steamcleaning en auto detailing bescherm je de auto extra en voor een langere tijd waardoor ook op de langere termijn water en schoonmaakmiddel bespaart omdat de auto ook na een behandeling minder gewast hoeft te worden. Op een bewuste manier je auto toekomstbestendiger maken door het toepassen van auto detailing zorgt ervoor dat je de weg weer schoon op kan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.