Speelgoedkisten zijn originele kraamcadeau’s

Wil je een origineel kraamcadeau geven, dus niet weer aankomen met een knuffel? Speelgoedkisten zijn hierbij een goed idee. Je kunt een standaard speelgoedkist op de kop tikken, of een tweedehands opknappen. Maar je kunt ze ook laten personaliseren, dat is wel wat prijziger maar wellicht kun je de kosten delen met wat anderen. Je zou het geboortekaartje kunnen laten verwerken op de kist, of alleen de naam, of iets waar de ouders fan van zijn, zoals Nijntje of Woezel en Pip. De ouders zullen je erg dankbaar zijn met zo’n mooi en persoonlijk cadeau!

Bibs spenen

Vind je een speelgoedkist toch iets te prijzig als kraamcadeau? Je kunt tegenwoordig ook Bibs spenen laten personaliseren, door er een naam op te laten drukken. Bibs spenen zijn spenen die voor de baby het meest op een tepel lijken. Het ideale van de Bibs spenen is dat ze geen boven- en onderkant hebben, het maakt dus niet uit hoe je hem in de mond van je baby stopt, dat is echt ideaal. Om de speen helemaal af te maken kun je er nog een mooi speenkoord aanhangen. Let wel op dat deze gemakkelijk schoon te maken zijn, want er zal regelmatig overheen gespuugd en gekwijld worden.

Geboorteborden

Hoe leuk is het als de ouders met baby uit het ziekenhuis komen, en een bord geboorte baby voor hun huis aantreffen. De ouders zijn zo trots dat de hele buurt mag weten dat ze een nieuwe buurtbewoner hebben! Een bord geboorte baby zijn er in alle soorten en maten, en je kunt ze ook speciaal laten maken. Heb je geen voortuin? Dat is geen probleem, je kunt ook kiezen voor een raamsticker of voor een bord welke je, net als een verkoopbord, aan het raam aan de buitenkant plakt. Vind je een geboortebord te prijzig of heb je geen flauw idee wat je er daarna mee moet? Je kunt ze ook, mét naam, huren!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.