Vind de juiste kapper voor jou

Bij kappers is het meestal niet een one size fits all-scenario. Een kapper kan worden beschouwd als een geschikte persoon voor een kapper. Voor een ander is het misschien het tegenovergestelde. Dus als je een Kapster Rotterdam-Noord vindt, moet je je geest voorbereiden alsof je een sollicitatiegesprek voert. Hier zijn enkele tips die u niet mag verwaarlozen terwijl u doorgaat met dit proces:

● Bestudeer hun sterke punten

Als je goed op de sociale mediapagina’s van de kapper let, krijg je een idee van het soort haren waarvan bekend is dat ze er meer mee werken. Dit is om de mogelijkheid van een slechte wedstrijdafspraak te voorkomen. Als je bijvoorbeeld naar een kapper gaat die zich voornamelijk op afrocentrische stijlen richt, zou het nutteloos zijn om voor die kappers te gaan als je lang, steil haar hebt, omdat ze misschien niet weten hoe ze ermee om moeten gaan. Bestudeer dus in wezen hun specialiteit. Haarstylisten hebben verschillende specialiteiten, zorg ervoor dat hun specialiteit overeenkomt met die van jou voordat je naar hun salon gaat.

Weet of ze conservatief of gespannen zijn
Sommige haarstylisten doen alleen conservatieve kapsels, terwijl andere zich aan de andere kant van het spectrum bevinden. Dus als je van plan bent om iets edgy met je haar te doen, kan een conservatieve haarstylist dat misschien niet tot leven brengen. Je kunt altijd weten wat voor soort stylist hij / zij is door hun sociale mediakanalen te bezoeken, zoals eerder gezegd.

Ken jouw budget
Haarstylisten rekenen verschillende kosten voor hun diensten. Het zal u veel goed doen om de prijsklasse te kennen van de stylist die u betuttelend wilt zijn om te voorkomen dat u in een lastige situatie terechtkomt.

Recensies
Uit recensies leer je wat je kunt verwachten van het gebruik van een stylist zonder hun diensten daadwerkelijk te gebruiken. Om onaangename verrassingen te voorkomen, is het altijd veiliger om rond te vragen of recensies over een stylist te lezen voordat je hem een ​​bezoek brengt aan zijn salon.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.